Kapsalon Albert

Britse Lei 5
2000 Antwerpen

Tel: 03/238 08 23

info@kapsalon-albert.be

Scheren Perfect scheren

Scheren duurt 3 minuten, de perfecte scheerbeurt duurt 5 minuten!!

We horen het vaker dat mensen zich alleen elektrisch kunnen scheren, omdat ze een moeilijke baard of een gevoelige huid hebben. Dit is meestal te wijten aan verkeerd scheren of het gebruik van de verkeerde producten. Neem daarvoor een beetje de tijd om een scheerbeurt goed voor te bereiden.

Zorg ervoor dat de huid zuiver is! Neem dus eerst een douche of was uw huid met warm water. Dit zorgt ervoor dat de poriën open komen te staan, zodat de huid de producten goed kan opnemen.
Breng een beetje pre-shave oil aan. deze olie beschermt de huid en maakt de haartjes zachter.

Gebruik voor het inzepen een goede scheerkwast van zuiver dashaar. Breng met een draaiende beweging een mooie laag schuim aan. Bevochtig de borstel meermaals met warm water.
Neem regelmatig een nieuw mesje !!!
Scheer de eerste keer, zonder al te veel druk uit te oefenen, in de richting van de haargroei. Zeep terug in, en scheer de tweede keer tegen de richting van de haargroei.
Zeer belangrijk !! Houd de huid steeds goed aangespannen, zo vermijden we dat we kleine wondjes maken.
Spoel de huid af met koud water en gebruik een aluinsteen om de poriën te sluiten en te ontsmetten.
Als laatste brengen we een klein beetje aftershave aan. Liefst een balsem zonder alcohol. Deze zorgt ervoor dat de huid soepel blijft, zodat de haartjes niet ingroeien en vermijdt uitslag.
Eau de toilette of parfum enkel aanbrengen in de nek of onder de haargroei.

VEEL SCHEERPLEZIER !!

Perfect scheren